Standard.al

LSI Durrës: Rama kërcënoi banorët e Shijakut dhe Durrësit, se nëse largohet “Rilindja” nuk do të ketë rindërtim

0

Dega e LSI-së në Durrës, reagoi në një postim në Facebook, për çështjen e rindërtimit në qarkun e Durrësit. Në postimin e bërë shkruhet se një vit pas tërmetit, në Shijak nuk është ndërtuar asnjë godinë.

Përfaqësuesi i LSI-së  Bahri Shaqiri, deklaroi që Rama kërcënoi banorët e Shijakut dhe Durrësit, se nëse largohet “Rilindja” nuk do të ketë rindërtim, por do të marrë reagimin e qytetarëve që do ta rrëzojnë nga pushteti qeverinë në 25 prillë, për ti hapur rrugën e rindërtimit Shijakut dhe Durrësit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.