Standard.al

Kërcënohet zëvendësministri i Punëve të Brendshme, policia e Kosovës nis hetimet

0

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Zafir Berisha është kërcënuar. Lajmi është bërë i ditur nga Ministria e Punëve të Brendshme.

MPB thotë se rasti është hapur në Policinë e Kosovës.

“MPB mund të konfirmojë se zëvendësministri i MPB-së që është kërcënuar dhe ka hapur rast në polici, është z. Zafir Berisha”, thuhet në njoftimin e MPB-së.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.