Standard.al

Rriten kërkesat për anëtarsim në LSI

0

Pas votimeve në LSI, ku u pa një rekord votuesish në moshë të re, si dhe një radhë si në zgjedhje parlamentare, mësohet se ka kërkesa të shumta nga të rinj të tjerë për anëtarsim në këtë forcë politike.

LSI synon të dalë forcë e parë politike në këto zgjedhje, të cilat do jenë vendimtare për 30 vitet e ardhshme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.