Standard.al

“Mjekët më përshkruan një realitet shumë shqetësues”, Basha: Numrat real të viktimave që fsheh Rama janë shumë më keq

0

Kryetari i Partisë Demokratike. Lulzim Basha, pati ditën e sotme një takim me mjekët ku u diskutuan problematikat që po shoqërojnë situatën e pandemisë në vend.

Nepermjet nje postimi ne Facebook Basha shprehet se sot, një numër rekord vdekjesh janë regjistruar në Shqipëri që nga marsi.

“Fatkeqësisht, numrat e vërtet që fsheh Rama janë shumë më keq”-thekson Basha.

 

Postimi i plote:

U takova sot me një grup nga mjekët tanë të mrekullueshëm. Ata janë në vijën e parë të luftës me COVID. I përgëzova për përpjekjen e tyre për të shpëtuar jetë. Mjekët tanë përballen heroikisht në këtë betejë, edhe pse nuk marrin thuajse asnjë ndihmë nga qeveria.

Ata më përshkruan një realitet shumë shqetësues. Sot, një numër rekord vdekjesh janë regjistruar në Shqipëri që nga marsi. Fatkeqësisht, numrat e vërtetë që fsheh Rama janë shumë më keq.

Shqipëria hyri në krizën e COVID në një situatë të vështirë, pas 7 vitesh përgjatë të cilave Rama e gjunjëzoi ekonominë dhe rrënoi sistemin tonë shëndetësor. Qytetarët e Shqipërisë janë ata që po e paguajnë çmimin e papërballueshëm. Shqipëria ka nevojë për një qeveri funksionale që punon për njerëzit dhe kujdeset për ta. Është në dorën tonë ta bëjmë realitet këtë.

 

Fotografia e Lulzim Basha

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.