Standard.al

Meta humbet mikun:  Arjan Kuçi, ishte model frymëzues, force e virtytesh për ne

0

Presidenti Ilir Meta ka njoftuar në Facebook, mbi ndarjen nga  jeta,  e mikut të tij Arjan Kuçi.

Meta shkruan se : “Edhe pse i mbetur jetim adoleshent, Arjani nuk u dorëzua, por i doli për Zot familjes së Tij, duke hyrë në Ambasadën Gjermane në korrik të vitit ’90, me shpresën për ta shpëtuar nga varfëria, duke bërë edhe shumë sakrifica, veçanërisht për motrën e vëllain më të vogël, për t’u shndërruar në model frymëzues, force e virtytesh edhe për ne miqtë e Tij.”

Presidenti i shpreh ngushëllimet familjarëve, dhe thekson se gjendet pranë tyre në këto moment të vështira.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.