Standard.al

Menaxhimi i pandemisë/ Dasho: Publikimi i INSTAT nxori që ne jemi vendi i katërt në Evropë për vdekje nga covid

0

I ftuar në Tempora nga Sonila Meço në RTV Ora, mjeku Erion Dasho u shpreh se klasa politike ka ngritur komitetin teknik që ka qenë gjithmonë nën kritika.

Dasho: Klasa politike ka ngritur komitetin teknik që ka qenë gjithmonë nën kritika.

Kur qeveria akuzohej për pak testime, thonin se vdekshmëria ishte e ulët. Ndodhi studimi dhe publikimi 3-mujori i INSTAT-it me 1300 vdekje që na nxori ndër 4 vendet më të prekura të Evropës.

Mendimi im si specialist është se ka një përpjekje nga qeveria për të krijuar diversion mes opozitës dhe mjekëve. Numri i ulët i vdekjeve ka rënë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.