Standard.al

“Ishulli përrallor” i Osumit, fytyra e vërtetë e Rilindjes së Ramziut

0

Nga Lefter Maliqi

‘Ishulli përrallor i Osumit, fytyra e vërtetë e Rilindjes së Ramziut’

Mirëmëngjes!
Me këto pamje nga ‘ishulli spektakolar i Osumit’ në Berat, urojmë shporrjen e Rilindjes më 25 Prill.
‘Investimi strategjik i Rilindjes, mundësoi që pas 8 vitesh qeverisje, të përfundojë projekti që u mundëson qytetarëve të majtë të Beratit; ujë të ndotur, bagëti të ngordhura, derdhjet e mbeturinave, pikërisht në mushkërinë e qytetit të Beratit, Osum’.
Të dashur miq!
Kjo është fytyra e qelbur e qeverisjes së Rilindjes, jo vetëm në Berat.
Ky është shembulli i faktuar që dëshmon premtimet e pambajtura dhe talljen me qytetarët, të Rilindjes së krimit dhe korrupsionit.
Si këto pamje, do përfundojë edhe qeveria helmuese e Kryemafiozit, më 25 Prill, sepse vetëm kështu do të nisë shërimi i Shqipërisë dhe shqiptarëve nga sëmundja mavi që i ka infektuar që në 2013-ën.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.