Standard.al

FOTO e rradhë/ Kur luani ‘krenohet’ me krifën e tij të bardhë…

0

Ky luan i bardhë është një një vend të shenjtë në Afrikën e Jugut.

Emri itij është Moya ndërsa mosha e tij është gjashtë vjeç dhe është fotografuar nga fotografi britanik Simon Needham.

Simon i cili tani jeton në Los Anxhelos është shprehur se kur ka para për herë të parë Moyan është shokuar nga pamja e tij.

‘Unë i dua kafshët por gëzofi mahnitës i Moya më ka suprizuar’ tha ai.

Simon tha se shpresonte që fotografitë e tij të Moyas të ndihmonin në rritjen e ndërgjegjësimit për vendin e shenjtë dhe për gjendjen e luanëve të egër.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.