Standard.al

“Nuk mund të fshihet pylli prapa pemës”, Milo: Qeveria nuk duhet t’i shmanget përgjegjësisë për mos hapjen e negociatave

0

I ftuar në Politikon nga Alfred Lela në RTV Ora, historiani dhe politikani Paskal Milo u shpreh se unë mendoj se qeveria nuk duhet t’i shmanget përgjegjësisë për mos hapjen e negociatave.

Milo: Unë mendoj se qeveria nuk duhet t’i shmanget përgjegjësisë për mos hapjen e negociatave. Kjo është shumë e qartë dhe është e ndershme që të pranohet nga qeveria. Nuk mund të fshihet pylli prapa pemës.

Sigurisht që nuk duhet absolutizuar përgjegjësia e kësaj qeveria, pasi edhe qeveritë e mëparshme nuk kanë shkëlqyer. Unë mund të them se secili qeveri ka pasur përgjegjësitë e veta për dështimet e tyre.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.