Standard.al

Moderatori Ed Manushi infektohet me Covid-19

0

Moderatori i njohur, Edi Manushi është infektuar me Covid-19.

Pas simptomave dhe bërjes së tamponit, Manushi rezultoi pozitiv këtë pasdite dhe është karantinuar në banesën e tij.

Deri më tani, gjendja e tij shëndetësore paraqitet normale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.