Standard.al

Covid-19 “mbyll” gjykatën e Elbasanit

0

Gjykata e Elbasanit është mbyllur për shkak sa janë infektuar me koronavirus katër gjyqtarë dhe tre sekretare.

 

Në këtë gjykatë do të pezullohen përkohësisht proceset gjyqësore, ndërsa do të kryhen vetëm masat e sigurimit për personat e arrestuar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.