Standard.al

VIDEO/ Në kulmin e pandemisë, Rama 119 ditë pa shkuar në zyrë

0

Partia Demokratike ka denoncuar faktin që Edi Rama e ka braktisur zyrtarisht detyrën e tij.

Në kohë pandemie, kur njerëzit kanë nevojë për vendime të shpejta dhe të drejta, Rama nuk gjendet në krye të detyrës.

‘Qytetarët shqiptarë kanë nevojë për një qeveri që punon për ta.

Edi nuk punon për ju’, shkruhet në video denoncimin e bërë nga Partia Demokratike.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.