Standard.al

Meta viziton manastirin në Dibër të Madhe: Një vend i jashtëzakonshëm pelegrinazhi dhe qendër e rëndësishme e besimit ortodoks

0

Presidenti Ilir Meta, me anë të një postmi në “Facebook” shkruan se ka bërë sot një vizitë në Manastirin e Shën Gjon Pagëzorit në Dibër të Madhe.

Meta thekson se ky është një vend i jashtëzakonshëm pelegrinazhi dhe qendër e rëndësishme e besimit ortodoks, që vizitohet çdo ditë nga qindra besimtarë, ndërsa shton se ishte kënaqësi për të që të bisedojë me Peshkopin Partenij.

Postimi i Presidentit Meta:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.