Standard.al

Durrsakët ngrenë zërin: Katrahura nisi me Dakon, po vijon dora e tij, korrupsion masiv.

0

Qytetare durrsake ngrene zerin dhe flasin per korrupsionin masiv qe ka pushtuar prej vitesh Durresin. Ne veideo ato komentojne shqetesimet e tyre dhe problematikat e qytetit:

https://fb.watch/1WCDgVe4UJ/

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.