Standard.al

Zgjedhjet në LSI, Durrësi vijon votimet

0

Zgjedhjet për ekipin drejtues të LSI vijojnë ende në Qarkun e Durrësit. Pavarësisht sabotimeve të Rilindjes, të cilët në disa zona kanë ndërprerë energjinë, në qendrat e votimit ka ende njerëz që presin të votojnë.
“Durrësi vazhdon të votojë dhe ndriçojë për fitoren”,- shkruhet në një mesazh në adresën zyrtare të LSI në Durrës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.