Standard.al

“U përula me respekt e nderim” Meta: Vepra e Skënderbeut udhërrëfyese e qartë për të garantuar të ardhmen tonë europiane!

0

Presidenti Ilir Meta, i ndodhur në Dibër të Madhe për të përkujtuar 111-vjetorin e Kongresit të Dibrës, ka nderuar edhe memorialin e Heroit tonë Kombëtar, Gjergj Kastriot Skëndërbeut, pasi Dibra është vendi i origjinës së Kastriotëve, siç thotë edhe Presidenti.

  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri

 

STATUSI I PLOTË
Sot në Dibër të Madhe, në këtë trevë të bekuar nga Zoti, vend i trimërisë, i besëlidhjes, i mençurisë dhe urtësisë, i fjalës dhe i pushkës, ku dështoi çdo ekspeditë e ushtrive pushtuese dhe që krenohet në çdo epokë me gjithçka i ka dhënë çështjes shqiptare.
Në veçanti Dibra është vendi i origjinës së Kastriotëve dhe Heroit tonë Kombëtar, Skënderbeut, simbolit më përbashkues dhe shqiptarit më të gjallë ndër të gjallë, i cili përcaktoi qartë identitetin europian të kombit tonë.
U përula me respekt e nderim para veprës së Tij, përherë frymëzuese dhe udhërrëfyese e qartë për të kapërcyer çdo sfidë dhe garantuar të ardhmen tonë europiane!

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.