Standard.al

Procesi i zgjedhjeve në LSI – Shqiptarët votojnë online edhe nga SHBA

0

Ekipi drejtuesi i LSI ka vendosur që anëtarët të votojnë me anë të aplikacioneve dhe mjeteve të sigurta të interentit duke shënuar kështu një stad të ri të përfshirjes së teknologjisë në proceset politike.

Votimi online jo vetëm është një hap i ri në partitë politike shqiptare, por dhe masa më efikase për të shmangur përhapjen e pandemisë.

Rasti i tille eshte edhe ky i votimit nga SHBA

Lëvizja Socialiste për Integrim, në çdo proces zgjedhor ka qenë avangardë, duke qenë e para që prezantoi parimin e shënjtë një anëtar – një votë, duke qenë e para që zbatoi kuotën gjinore në masën 50-50, duke qenë e para që aplikoi votimin dhe numërimin elektronik dhe duke qenë e para dhe ende e vetmja forcë që fokuson të gjithë vëmendjen e saj tek të rinjtë.
Edhe më 21 nëntor, Lëvizja Socialiste për Integrim është sërish e para forcë politike, e cila aplikon votimin online. UNE VOTOVA ONLINE 💻

Fotografia e Zëri jonë.USA
Fotografia e Zëri jonë.USA
Fotografia e Zëri jonë.USA

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.