Standard.al

LSI paralajmëron referendumin e 25 prillit: Gjyshet dhe gjyshërit, bekojnë delegatët e Elbasanit

0

Gjyshet dhe gjysherit Elbasanas mbeshtesin mbesat dhe niperit e tyre per Delegate te Konventes Kombetare!
Elbasani Shtepia e te Rinjve !

#Elbasanishtepiajuaj🌹

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.