Standard.al

Fiton 11 mijë paund pse ka gojën e stërmadhe. Përlan njëherësh një petull

0

Në jetë njihesh për atë që bënë, kështu edhe ajo njihet për gojën më të madhe në botë.
Bëhet fjalë për Samantha Ramsdell 30 vjeçe. Kjo e fundit jeton në Stamford, Connecticut, teksa vëmendjen më të madhe e merr goja e saj e stërmadhe.
Së fundmi ajo ka bërë një veprim të çuditshëm, ndërsa ka ngrënë me një kafshatë të vetme një petull.
Por kjo gjë, 30 vjeçares i ka sjellë të ardhura të majme. Në një emision me moderatorët Davina McCall dhe Philip Schofield, ajo ka deklaruar se nga goja e saj e madhe dhe videove që poston, Ramsdell ka marrë 11,000 paund për video.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.