Standard.al

Dita Ndërkombëtare e të Drejtave të Fëmijëve, solidarizohet Presidenca/ Meta: Mbështesim fushatën globale “Ta ngjyrosim botën blu”

0

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Fëmijëve, Institucioni i Presidentit, solidarizohet sot në mbështetje të fushatës globale “Ta ngjyrosim botën blu”.

Postimi i plote i Metës në Facebook:
Është mision dhe detyrim për të gjithë ne të garantojmë mbrojtjen dhe respektimin e të drejtave të fëmijëve, për t’u krijuar çdo mundësi, që të rriten të shëndetshëm e të sigurtë dhe të realizojnë ëndrrat e tyre shumëngjyrëshe në Atdheun e përbashkët.
E ardhmja europiane e Shqipërisë varet shumë nga cilësia e fëmijërisë së tyre. 🇦🇱

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.