Standard.al

Terrorizmi/ Nano: Ekstremistë islamikë ka kudo, inshalla fiton prapë Trump dhe i bombardon!

0

I ftuar në PolitikOn nga Alfred Lela në RTV Ora gazetari Mustafa Nano u shpreh se nuk do ta ekzagjeronte lidhur me shqiptarët në raport me terrorizmin, pasi është një ndjeshmëri e jona, por këtë e lidhin mediat serbe, jo ata evropiane.

Nano: Nuk do ta ekzagjeroja lidhur me shqiptarët në raport me terrorizmin. Është një ndjeshmëri e jona, por këtë e lidhin mediat serbe, jo ata evropiane. Kjo ka të bëjë me imazhin. Njerëz që janë ekstremistë ka kudo të Evropë.

Njerëz të tillë ka kudo dhe njihen nga shërbimet sekrete. Inshalla fiton prapë Trumpi dhe i bombardon. Këta janë një pakicë edhe brenda botës islame. Mua më intereson më shumë problematika brenda islamit në vetvete.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.