Standard.al

Meta e bën të qartë: Jam lideri i Shqipërisë dhe jo i opozitës, më intereson vetëm e ardhmja e vendit

0

Presidenti Ilir Meta thote se si lider i Shqip 7risë i intereson vetëm e ardhmja e Shqipërisë dhe e asnjë partie.

Meta: Kjo eshte beteja e pare qe fillon vendosja e rendit kushtetues ne Shqiperi.

Kete krize e ka vendosur Edi Rama dhe ata pseudokombetar qe i shkojne pas.

Sot jam lideri i Shqipërisë dhe jo i opozitës. Mua më intereson vetëm e ardhmja e Shqipërisë dhe e asnjë partie.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.