Standard.al

Dashuria nuk ikën me moshën dhe këto foto e vërtetojnë këtë

0

Dashuria e të moshuarve ndryshon nga ajo e romantikëve të rinj: është më shumë e përqendruar në shijimin e momentit dhe mbështetjen e njëri-tjetrit.

Fotografi me qendër në Londër, Sujata Setia, e dëshmon këtë me anë të këtyre fotografive të mrekullueshme të çifteve të moshuara

1.

Image

2.

Image

3.

Image

4.

Image

5.

Image

6.

Image

7.

Image

8.

Image

9.

Image

10.

Image

11.

Image

12.

Image

13.

Image

14.

Image

15.

Image

16.

Image

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.