Standard.al

Cukali: Gazetarët duhet ti thonë jo përdorimit të fëmijëve për politikë

0

I ftuar në “PolitikOn” gazetari Koloreto Cukali deklaroi që gazetarët duhet ti thonë jo përdorimit të fëmijëve për qëllime politike.

Deklarata e Koloreto Cukali:

“Gazetarët duhet t’i thonë jo përdorimit të fëmijëve për qëllime politike. Na takon neve edhe kur na ofrohet kjo pjatë e helmatisur të propagandës, me gjithë dëshirën për të bërë scoop. Brenda qeveritë duhet të ketë institucione që kjo të mos ndodhë.

Mesa duket të gjithë heshtin dhe janë të frikësuar. Unë kam përshtypjen se një njëri që ka fëmijën e vet, do ta shohë fëmijën e vet në atë formë. Mendoj se këto njerëz totalisht trushplarë”, tha ai.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.