Standard.al

Abilekaj i kthehet Spiropalit: Do shkallmoni zgjedhjet ashtu si Teatrin

0

Mes ministres Elisa Soiropalit dhe Enton Abilekaj është krijuar një diskutim i forte mbrëmjen e sotme në Open, ndërsa po trajtohet Kodi Zgjedhor.

Pjesë nga debati:

Elisa Spiropali: Presidenti në shkresën që i ka dërguar kuvendit pretendon se këto ndryshime po i bën vonë sepse duhet të jenë 6 muaj para zgjedhjeve. Ai thotë prisni Komisionin e Venecias.

Enton Abilekaj: Do të shkallmoni edhe zgjedhjet si teatrin, duhet të kujtoni se Rama iu drejtua opozitës sot se ju jeni aksident i dobishëm.

Bushati: Duhet të marrim të njëjtën njësi matëse për të gjykuar, ne po diskutojmë se çfarë po mendojnë ata, ai tha nuk pjerdh për Europën.

Spiropali: Komisioni Europian është shprehur që marrëveshja zgjedhore të ishte në raport sipas OSBE ODHIR, edhe ne do të kishim dashur që opozita në rrugë të vinte të votonte në Kuvend.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.