Standard.al

Pandemia/ Gjermania merr vendimin e menjëhershëm: Nga e hëna rinis karantina!

0

Pas Francës dhe Spanjës dhe Gjermania vendos për të rifutur vendin në karantinë.

Vendimi është marrë pak minuta më parë gjatë mbledhjes së kancelares Angela Merkel me drejtuesit e 16 landeve.

Karantina do të nisë të hënën, më 2 nëntor. Kjo vjen pas shtimit të rasteve me Covid-19 dhe humbjeve të jetës.

Sipas përllogaritjeve, kostoja për një muaj bllokim varion nga 7 deri në 10 miliardë euro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.