Standard.al

Kastriot Islami: Rama kërkon pushtet nga paaftësia për të jetuar pa pushtet!

0

Ka pasur prej me shume se 20 vjetesh dhe ka shumë pushtet, pothuajse tashme të gjithë pushtetet. Tani kërkon 51 % pushtet për të qëndruar edhe një mandat në pushtet?

Kjo i duket e cuditshme të gjithëve! Kurse vetëm ai habitet si nuk e kuptojnë shqiptarët dhe partnerët përse ky kërkon 51 % pushtet për të qëndruar dhe ushtruar pushtet! Sëmundje e rëndë që e ka rrënuar!

Dhe a e dini përse? Se nuk di të bëjë asgjë tjetër… vecse të ketë pushtet autoritar e deri policor për të ushtruar dhunë, vjedhur gjithcka publike dhe rritur pasurinë e tij të paligjshme! Kërkon pushtet nga paaftësia për të jetuar pa pushtet!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.