Standard.al

Julia Roberts feston ditëlindjen nuk do e besoni sa vjeç mbush aktorja

0

Julia Roberts është një nga aktoret me famë botërore që e shohim shumë rrallë, pasi ajo vetë ka përzgjedhur që mos jetë shumë aktive në rrjetet sociale dhe në media.

Dita e sotme është mjaft e veçantë për të pasi feston ditëlindjen e saj të 53-të.

Vitet për fituesen e Oscar-it janë thjesht numra pasi çdo vit që kalon buzëqeshja dhe pamja e akores nuk ndryshon.

julia-roberts

gallery-1507019268-julia-roberts-bazaar

9ae77008-7d01-48aa-842e-84ffdf4f01f9-610---

b983cecd-8408-4c80-bae3-45f653afe952-610---

f545452f-41e1-4e6c-b80f-b92291c8f0a7-610---

d96c4acc-b2b7-4e44-86ea-db959bb1b38b-610---

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.