Standard.al

Goxhaj: FB ç’aktivizon para zgjedhjeve të 3 nëntorit, grupin më të madh shqiptar pro Trump

0

Reagim i Koalicioni Për Shqipërinë
Ja filloi sipas paralajmërimit që ju kemi thënë çfarë do bëjë FB 1 javë para Zgjedhjeve!

FB na ç’aktivizon 1 javë para Zgjedhjeve në SHBA dhe të paktën deri në 27 Nëntor 2020 Grupin më të Madh Shqiptar AntiEstablishment:
“ANTI ESTABLISHMENT PËR SHQIPËRINË (Kundër Diktaturës së Oligarkisë)”
(me 26 mijë anëtarë) për shkak të mbështetjes zyrtare për Trump!!!

A ka arsye të tjera pas 1000 arsyeve më shumë, pse duhet të fitojë Trump?

VOTE FOR TRUMP!
VOTE FOR FREEDOM!

Fotografia e Avokati Altin Goxhaj

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.