Standard.al

Deklarata e McAllister, Presidenti: Mik i vërtetë i popullit shqiptar. Ka ende kohë për reflektim

0
Presidenti Meta ka reaguar pas deklarates se eurodeputeti McAllister, duke pohuar se:
“E falënderoj Kryetarin e Komisionit të Jashtëm në Parlamentin Europian, z.David McAllister, mik i vërtetë i Shqipërisë dhe popullit shqiptar, për angazhimin e tij të sinqertë e të vazhdueshëm, për zgjedhje të lira e të ndershme.

Z.McAllister, si askush tjetër, bëri çdo gjë edhe katër vite më parë, që vendi ynë të mos kishte zgjedhje penalizuese për integrimin europian, siç fatkeqësisht ndodhën.
Ka ende kohë për reflektim!” 🇦🇱🇪🇺

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.