Standard.al

Sonila Meço jep detajin e dhimbshëm: Disa nga grevistet e Ballshit janë me kancer gjiri

0

Gazetarja Sonila Meço dha një detaj të dhimbshëm lidhur më gratë naftëtare të Ballshit. Ajo tha se disa nga gratë grevistë, edhe pse nuk e kanë pranuar janë me kancer gjiri.

“Kur një dëm që i është shkaktuar shtetit që shkon në 400-500 milionë dollarë, që edhe karletet e drogës do ta kishin zili. Askush nuk ka vajtuar pas hekura dhe e gjithë kjo ka prodhuar një qytet fantazmë. Ajo që më bën çudi është pse nuk shoh njerëz të shoqërisë civile, ambasadorë që flasin në këtë vend për gjithçka. Është muaji i kancerit të gjirit.

Nuk e kanë pranuar para Marjana Legisit, por disa prej zonjave janë me kancer gjini, disa prej tyre që janë në grevë. Shohim promo, por atje nuk ka shkelur askush”,- tha Meço në “Ora News”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.