Standard.al

Çoçoli: Dëmet e shkaktuara nga abuzimet në uzinën e Ballshit shkojnë në rreth 780 milionë euro

0

I ftuar në Tempora në RTV Ora nga Sonila Meço, eksperti i ekonomisë, Fatos Çoçoli u shpreh se dëmet e shkaktuar nga uzina e Ballshit shkojnë në rreth 780 milionë euro.

Çoçoli: Me një përllogaritje të përafërt, sipas një raporti, me detyrimet dhe abuzimet e kësaj kompanie qysh me gjendjen e naftës, përllogaritet që të shkojnë në rreth 780 milionë euro dëm. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.