Standard.al

Vjen në Shqipëri ambasadorja e re e Kubës, Meta e pret në takim…

0

Ka ardhur në Shqipëri, ambasadorja e re e Kubës, e cila është prezantuar tek kreu i shtetit Ilir Meta. Vetë Meta njoftoi për takimin:

“Me rastin e paraqitjes së Letrave Kredenciale, prita në takim Ambasadoren e re të Kubës në Shqipëri, Sh.S.Znj. Caridad Yamira Cueta Milian, – shkroi Presidenti në Fb. –

Theksuam interesin e përbashkët për zgjerimin e marrëdhënieve dypalëshe, përmes nxitjes së bashkëpunimit në fushat e ekonomisë, shkëmbimeve tregtare, turizmit dhe kulturës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.