Standard.al

Skandalet e Rilindasve, ja si kryetarja e bashkisë punësoi djalin e saj 20 vjeçar si shofer personal

0

Kryetarja e bashkisë së Libohovës, Luiza Mandi, sipas dokumentit te meposhtem te zbardhur, ka leshuar një autorizim ne 2015-ën duke punësuar djalin e saj si shofer të bashkisë që drejton.

Dokumenti që mban datën 29.10.2015, është në konflikt interesi dhe mban firmën e kryetares së bashkisë që autorizon djalin e saj, Aris Mandi, që si shofer të lëvizë me makinën e bashkisë së Libohovës tip “Benz” me destinacion Libohovë-Tiranë dhe Tiranë-Libohovë për problemet e bashkisë.

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.