Standard.al

Sharra, miniera e floririt e mafies së plehrave!

0

Nga Sali Berisha.

Studimi i Bankës Botërore përcaktoi se për mbledhjen, depozitimin dhe përpunimin e plehrave në Sharrë, taksapaguesit duhet të paguanin 37 euro për ton.

Grupi i strukturuar kriminal i mafies së plehrave, Rama – Ahmetaj -Veliaj – Koka – Blushi, u merr taksapaguesve 84 euro apo 122% më shumë, pra ata fusin në kontot e tyre bankare të zeza, 47 euro për çdo ton plehra.

Përveç kësaj, ata 3-fishojnë me fatura false, sasinë e plehrave që mbledhin dhe përpunojnë!

Ndiqeni videon!

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.