Standard.al

“Kjo është maska e vetme që ju mbron nga COVID” Berisha nxjerr foton e rëndësishme…

0

Maska është një nga elementët më të përdorur nga njerëzit për të frenuar përhapjen e koronavirusit.

Shumë prej tyre janë dhe të personalizuara, sipas dëshirës dhe preferencave të gjithsecilit.

Shpeshherë figura dhe shkrime nga më të ndryshme kanë arritur të tërheqin vemendjen.

Një maskë të tillë e ka publikuar dhe ish-kryeministri Sali Berisha.

Në fotografi shfaqet një djalë i cili mban një maskë me mbishkrimin: Rama ik.

Me ironi Berisha thotë se kjo është maska e vetme që të mbron nga COVID19.

“Shembull! Vetem kjo maske ju mbron”, shkruan Berisha dhe ndan foton e mëposhtme.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.