Standard.al

Blushi: Fëmijët e liruar nga kampi Al-Hawl, shumë shpejt do kthehen në Shqipëri…

0

Zëdhënësi i Presidentit, Tedi Blushi ka vlerësuar punën që Gjysmë Hëna e Kuqe Siriane ka bërë për shqiptarët në kampin Al-Hawl në Siri, ku ka nisur dhe riatdhesimi i tyre.

”Falenderojmë Gjysmë Hënën e Kuqe Siriane për lirimin e disa fëmijëve shqiptarë të kampit të Al Hawl, të cilët shumë shpejt do të kthehen në Shqipëri. Tani punë për të kthyer të gjitha gratë dhe fëmijët që ndodhen në këtë kamp”,-shkruan Tedi Blushi në facebook teksa ka postuar dhe video të operacionit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.