Standard.al

Basha bashkëbisedim me gazetarët: Kam marrë dhjetëra mesazhe të qytetarëve me raste të ngjashme refuzimi…

0

Kryetari i PD, Lulzim Basha gjatë bashkëbisedimit me gazetarët u shpreh se ka marrë dhjetëra mesazhe të qytetarëve me raste të ngjashme refuzimi si me të ndjerin Çekiri

“Kam marrë dhjetëra mesazhe të qytetarëve me raste të ngjashme refuzimi si me të ndjerin Çekiri

Jam personalisht në dijeni të rasteve me COVID të refuzuar nga sistemi shëndetësor.

Nëse plani ynë do të ishte vënë në veprim do të kishim funksionale kapacitete për të pritur të prekurit me covid dhe mundësi që të përballonim të tjerë

Pacientëve u duhet të presin shumë ditë për të bërë tamponin. Babai i nje kolegut tuaj ka pritur 6 dite me simptoma per te bere tamponin”, u shpreh Basha.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.