Standard.al

Covid-19/Situatë e rënduar në Maqedoninë e Veriut, 22 humdje jete ditën e sotme

0

Maqedonia e Veriut është një ndër shtetet më të prekura me Covid-19 në Ballkan, ku rastete reja vijojnë dhe rriten.

Gjatë 24 orëve të fundit në  1.901 tsete të kryera, 561 raste janë konfirmua pozitiv me korona virus.

Shqetësuese është edhe numri i vdekje ditën e sotme ku 22 persona kanë humbur jetën, mes tyre një i ri moshës 35vjeçare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.