Standard.al

Konferenca e qeverisë alarmon FSHF-në, frikë për “Air Albania”

0

Pas disa ditësh në fushën e stadimit  “Air  Albania” do të mbahet një konferencë ndërkomëtare, dhe kjo gjë ka alarmuar FSHF-në, e cila disa ditë më parë ka mbjellë barin e ri në fushën e futbaollit.

Pas përurimit të stadiumit, fusha e tija ka pasur probleme, ku bari në një pjesë të saj është zhdukur.

Kujtojmë që Kombëtarja Shqiptare luan dy ndeshje në muajin nëntor, në stadiumin “Air  Albania, dhe dëmtimi që mund ti bëhet fushës mund të rrezikoj që kombëtarja të luaj larg Tiranës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.