Standard.al

Të maskuar dhe të armatosur, dy shqiptarë vjedhin kompaninë në Greqi. Ja çfarë morën…

0

Dy shqiptarë kryen një vjedhje të një kompanie  akulli  në Nikopoli, Selanik.

Mediat greke raportojnë se dy shqiptarët ishin  të maskuar dhe të armatosur.

Ata hynë në kompani dhe kërcënuan me armë një punonjës dhe më pas morën shumën prej 1200 euro.

Policia greke po punon për të indetifikuar shqiptarët.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.