Standard.al

Përjashtohet nga emisioni, ja çfarë ka ndodhur me Shqipen e ‘Përputhen’

0

Produksioni i ‘Përputhen’ ka vendosur që të përjashtojë nga emisioni Shqipe. Kjo pasi ajo bullizoi një prej çunave, dhe dy vajzat, Tean për peshën e saj dhe Anën për flokët.

Në hyrje të programit të sotëm Bora Zemani deklaroi se:

‘Përgjegjësia jonë është shumë e madhe, jo vetëm nga publiku por dhe logos që përfaqësojmë. Ne kurrsesi nuk bëhemi palë e thirrjeve homofobe dhe bullizuese. Ajo ka shfaqur sjellje të papërshtatshme. Top Channel do të mbrojë këdo. Ne kemi vendosur që përjashtojmë Shqipen në një afat të pacaktuar nga programi‘.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.