Standard.al

Një nxënës pozitiv me Covid-19. Drejtoresha e shkollës së mesme në Tiranë:Klasa e tij i rikthehet mësimit online

0

Një klasë me 16 nxënës e shkollës së mesme “Fan Noli”  në Tiranë,  do ti rikthehet mësimit online  sepse një nxënës i saj rezultoi pozitiv me Covid-19 përpara 3 ditësh.

Vendimi për të iu rikthyer mësimit online u mor pas kërkesës të prindërve të nxënësve, dhe për të shmangur një përhapje më të madhe të virusit.

Në një intervistë për “News 24”, drejtoresha e shkollës se fatmirësisht asnjë nga nxënësit e tjerë  nuk ka shfaqur simptomat e virusit, dhe mësimi online në platëformën Akademia.al.

Kjo është hera e parë që prej nisjes së vitit shkollor që një klasë zgjedh ta bëjë mësimin online për shkak të infektimit me Covid.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.