Standard.al

Meme hit në rrjet: Kur grekët morën vesh se çështja e detit do shkojë në Hagë…

0

Dakordësia mes qeverisë se Ramës dhe asaj greke per ta zgjidhur çështjen e detit në Haga ka krijuar mjaft reagime epike ne rrjet.

Opinionit te shume politikaneve dhe analistëve ne vend, se Rama zgjodhi rrugën me te vlefshme per greket, i shkon me se miri kjo meme nga rrjete sociale.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.