Standard.al

Kthimi i Kodit Zgjedhor, PD: Akti i Presidentit, shans për konsensus…

0

Partia Demokratike ka vlerësuar pozitivisht dekretin e Presidentit Ilir Meta për kthimin e Kodit Zgjedhor në Kuvend dhe marrjen e një opinioni për ndryshimet ligjore të PS në Komisionin e Venecias.
Në një deklaratë për mediat, Sekretari i Përgjithshëm i PD, Gazmend Bardhi tha se “akti i Presidentit është një shans për konsensus dhe një mundësi për paqe publik”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.