Standard.al

Fuga: Shqipëria sot si një ZIS kooperative bujqësore, ka nevojë t’i riparohet sistemi i drejtimit dhe t’i bëhet remont kapital motorrit

0

Nga: Artan Fuga

Shqipëria sot është si një ZIS kooperative bujqësore që ka nevojë t’i riparohet sistemi i drejtimit, t’i ndryshohet vaji i motorrit, dhe alkooli i frenave, t’i bëhet remont kapital motorrit, t’i ndërrohet skapamentua, pompa e vajit e çarë duhet riparuar krejt, bateria duhet rikarikuar.

Poqese në vend të këtyre do të ngjisim në kabinë vetëm letrën ku është shkruar : Mos i fol shoferit! – do të vidhisemi, dhe bashkë ne do të dalin nga spontet edhe delet, kecat, mushqerat në rimorqio!

Tani si të doni! O dëgjoni ose vazhdon gajdeja!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.