Standard.al

E humbur prej 8 ditësh. Babai i vajzës: Lëreni të kthehet në shtëpi

0

Një 19 vjeçare shqiptare është zdukur që nga dita e premte, ku shkoi në një intervistë pune në një dyqan lodrash dhe më pas humbi gjurmët e saj, ndërsa dyshimet janë për një rrëmbim.

Ndërsa ditën e sotme babai i  19 vjeçaret Artemis Vasili, bëri një lutje për ata që rrëmbyesit e supozuar të vajzës së tij:

“Lëreni vajzën tonë të kthehet në shtëpi dhe gjithçka do të jetë si më parë” tha ai.

Ndërsa më pas ai tregoi që person i fundit që pa Artemis Vasili, ishte bashkëshorti i vajzës tjetër, i cili e kishte parë  19 vjeçaren  e zhdukur  në shoqërinë e një miku të saj që edhe ai rezulton i humbur.

Policia greke ka deklaruar se po e kërkon vajzen e hum,bue dhe po heton pistën e rrëmbit si më kryesore.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.