Standard.al

Quiz/ Njëra gënjeshtarja e paskrupullt e Rilindjes dhe e dyta shtriga tek filmi “Robin Hood”, Kaba: Kush është më e shpifur?

0

Nga: Dritan Kaba

QUIZ

E para genjeshtarja e paskrupullt e Rilindjes dhe e dyta shtriga tek filmi “Robin Hood”.

KUSH ESHTE ME E SHPIFUR!
Pergjigju ne koment!

Fotografia e Dritan Kaba

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.