Standard.al

“E vetmja gjë që pastrohet në Tiranë janë paratë e pista”

0

Zyrtarët më të lartë të qeverisë prej ditësh janë nën akuzë publike për korrupsion qindra milionë euro me inceneratorët dhe me lejet e ndërtimit. Institucione ndërkombëtare raportojnë se fluksi i madh i ndërtimeve në Tiranë është i pajustifikuar nga kërkesa e tregut dhe zhvillimi ekonomik. Dyshimet janë se para të pista po investohen në pallatet shumkatësh dhe projektet e tjera të dyshimta.

Këto akuza kanë bërë që perceptimi publik i qytetarëve për investimet në Tiranë, të jenë vetëm ai i pastrimit të parave. Kjo meme që qarkullon më poshtë e shpreh më mirë atë që mendojnë qytetarët për investimet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.