Standard.al

Bëri vaksinën e Covid-19, vdes vullnetari në Brazil

0

Një brazilian doli vullnetar për të bërë vaksinën e Covid-19, dhe atij iu injektua  vaksina e krijuar nga  konpania AstraZeneca.

Fatkeqsisht gjërat nuk shkuan si duhen dhe braziliani ndërroi jetë.

Vaksina e AstraZeneca po studiohet edhe nga unvesiteti i Oxfordit, dhe ata po e vlerësojnë me kujdes sepse në brazil ka shqetësime rreth saj, ndonëse autoritet Braziljane, thanë që provat do të vijojnë të bëhen.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.